Club Harha Originals 17.9.2016

Club Harha on Suomen pitkäikäisin taikuriklubi. Lähes viisi vuotta taikuuden ykkösnimet ovat saapuneet Tampereelle johtamaan yleisöään Harhaan.

Club Harha Original -illassa palataan harhojen alkulähteille. Jose & Johannes esittävät omaa ohjelmistoaan pitkän kaavan mukaan yhdessä ja erikseen. Mukaan mahtuu niin aikojen saatussa testattuja klassikkoja kuin uudempiakin harhautuksia.

Club Harha Originalssissa nähdään originaalia materiaalia myös klassisemman lavataikuuden saralta. Mukana harhauttamassa on näyttämösarjan Suomen mestari, Stage-magic Nordic Championship hopeamitalisti sekä Suomen Taikurit Ry:n Lasse Tiilikainen Trofee kiertopalkinnon voittanut Reko Halttunen. Reko on hionut Sorin sirkuksella esityksensä lähes täydellisyyteen. Rekon esityksessä pelikortteja ilmestyy tyhjästä ja biljardipalloja katoaa taivaan tuuliin. Isännät odottavat innolla ohjelmanumeroa, joten mikset sinäkin.

Liput 12e ja Teerenpelin kanta-asiakasavaimenperällä 10e. lipunmyynti alkaa 19:00 ja lavalla showtime 20:00.

Lippuja saa ennakkoon Teerenpelistä tai lähettämällä spostia marjo.ruusuvirta(at)teerenpeli.com tai soittamalla 040 672 4044

UUTTA! Lippuja voi nyt ostaa suoraan ennakkoon myös verkkokaupastamme

https://holvi.com/shop/bsxxkc/

Tervetuloa :)