Club Harha – WORLD TOUR

Club Harhaa tähdittää ensimmäistä kertaa kansainväliset vieraat, kun Tampereen Teerenpelissä nähdään sveitsiläinen Christian D. Link ja argentiinalainen The Jack. Kaksikko kiertää Eurooppaa toistamiseen, ja nyt kiertue ulottuu myös Suomeen. 
Christian on pitkän linjan ammattiesiintyjä ja The Jack on Etelä-Amerikan tunnetuimpia mentalisteja ja on esiintynyt lukuisasti tv:ssä ja pitänyt mm. oman TED-talkin. Illan isännät Jose & Johannes esittävät myös materiaaliaan.

Liput varattavissa ennakkoon marjo.ruusuvirta(at)teerenpeli.com tai 040 672 4044. Ennakkoon lipun ostaneet saavat paikkavarauksen. 
Esitykset ovat englanniksi. Ovet auki 19:00 Showtime 20:00. 

Tulkaa nauttimaan uniikkia viihdettä :)

-- English --


Club Harha is bringing internationally acclaimed mentalists to perform in Teerenpeli Tampere. Christian D. Link is a Swiss mentalist with a long spanning professional career. Jorge Garcia is probably the most prestigious mentalist in South America with multiple tv appearances in the Argentinian television and a TED-talk. The hosts of the evening are Jose and Johannes, who will also present their material.

Tickets can be bought in advance by emailing marjo.ruusuvirta@teerenpeli.com or calling 040 672 4044. All who buy their tickets in advance will have a seat reservation. 
All shows are in English. Doors open at 7 pm and showtime is at 8 pm. 

Come and join the unique experience!