Club Harha Originals 17.9.2016

Club Harha on Suomen pitkäikäisin taikuriklubi. Lähes viisi vuotta taikuuden ykkösnimet ovat saapuneet Tampereelle johtamaan yleisöään Harhaan.

Club Harha Original -illassa palataan harhojen alkulähteille. Jose & Johannes esittävät omaa ohjelmistoaan pitkän kaavan mukaan yhdessä ja erikseen. Mukaan mahtuu niin aikojen saatussa testattuja klassikkoja kuin uudempiakin harhautuksia.

Club Harha Originalssissa nähdään originaalia materiaalia myös klassisemman lavataikuuden saralta. Mukana harhauttamassa on näyttämösarjan Suomen mestari, Stage-magic Nordic Championship hopeamitalisti sekä Suomen Taikurit Ry:n Lasse Tiilikainen Trofee kiertopalkinnon voittanut Reko Halttunen. Reko on hionut Sorin sirkuksella esityksensä lähes täydellisyyteen. Rekon esityksessä pelikortteja ilmestyy tyhjästä ja biljardipalloja katoaa taivaan tuuliin. Isännät odottavat innolla ohjelmanumeroa, joten mikset sinäkin.

Liput 12e ja Teerenpelin kanta-asiakasavaimenperällä 10e. lipunmyynti alkaa 19:00 ja lavalla showtime 20:00.

Lippuja saa ennakkoon Teerenpelistä tai lähettämällä spostia marjo.ruusuvirta(at)teerenpeli.com tai soittamalla 040 672 4044

UUTTA! Lippuja voi nyt ostaa suoraan ennakkoon myös verkkokaupastamme

https://holvi.com/shop/bsxxkc/

Tervetuloa :)

Club Harha – WORLD TOUR

Club Harhaa tähdittää ensimmäistä kertaa kansainväliset vieraat, kun Tampereen Teerenpelissä nähdään sveitsiläinen Christian D. Link ja argentiinalainen The Jack. Kaksikko kiertää Eurooppaa toistamiseen, ja nyt kiertue ulottuu myös Suomeen. 
Christian on pitkän linjan ammattiesiintyjä ja The Jack on Etelä-Amerikan tunnetuimpia mentalisteja ja on esiintynyt lukuisasti tv:ssä ja pitänyt mm. oman TED-talkin. Illan isännät Jose & Johannes esittävät myös materiaaliaan.

Liput varattavissa ennakkoon marjo.ruusuvirta(at)teerenpeli.com tai 040 672 4044. Ennakkoon lipun ostaneet saavat paikkavarauksen. 
Esitykset ovat englanniksi. Ovet auki 19:00 Showtime 20:00. 

Tulkaa nauttimaan uniikkia viihdettä :)

-- English --


Club Harha is bringing internationally acclaimed mentalists to perform in Teerenpeli Tampere. Christian D. Link is a Swiss mentalist with a long spanning professional career. Jorge Garcia is probably the most prestigious mentalist in South America with multiple tv appearances in the Argentinian television and a TED-talk. The hosts of the evening are Jose and Johannes, who will also present their material.

Tickets can be bought in advance by emailing marjo.ruusuvirta@teerenpeli.com or calling 040 672 4044. All who buy their tickets in advance will have a seat reservation. 
All shows are in English. Doors open at 7 pm and showtime is at 8 pm. 

Come and join the unique experience! 

Club Harha 14.5. - Kahlekuningas Jari Tapanainen

Kevään erikoisharhassa mennään äärirajoille. Harhan pääesiintyjänä on Suomen ainoa kahlekuningas Jari Tapanainen. Jari on todellinen kehon- ja mielenhallinnan mestari ja on mm. niellyt miekkoja Putouksen suorassa lähetyksessä. 
Tämän lisäksi illan isännät Jose Ahonen ja Johannes Malkamäki vievät yleisön mielen ihmeellisyyksien maailmaan. Illan aikana koetaan suggestioita, hypnoosia ja spiritistinen istunto.
Tervetuloa! 

Liput 12e ja Teerenpelin rannekkeella 10e. lipunmyynti alkaa 19:00 ja lavalla showtime 20:00. 
Lippuja saa ennakkoon Teerenpelistä ma 2.5. eteenpäin. 

Jari Tapanainen http://www.kahlekuningas.fi/
Jose Ahonen http://www.mielentaikuutta.com/
Johannes Malkamäki www.ihmetys.com

Club Harha 2.4. - Kevään Superharha

Tampereen Teerenpeli 2.4.2016

Kevään ensimmäinen Club Harha kerää taikureita ympäri Suomen näyttämään parastaan. Huippuhuijausta saa kokea sekä oman pöydän ääressä, että lavalta koettuna. Edustettuna on himmeän hyvää korttitaikutta, hämmästyttäviä lavatemppuja ja priimalaatuista ajatustenlukua. 
Lippuja ennakkoon Teerenpelistä, lipunmyynti alkaa 19:00 ja lavalla showtime 20:00. Lähitaikuutta nähtävissä koko illan ajan. 

Mukana esiintymässä:

Heikki Varvikko https://www.facebook.com/Taikuri-Heikki-Varvikko-324385157662830/

Miika Pelkonen www.miikapelkonen.com

Sakari Wilenius https://www.facebook.com/Taikuri-Sakari-Wilenius-324668170891611/

Mystikko Alexander 13. http://www.mystikko.net/

Miika Korkatti http://www.miikakorkatti.com/

Sekä tietenkin Club Harhan isännät Jose Ahonen ja Johannes Malkamäki. Tervetuloa Harhailemaan!

SYKSYLLÄ HARHAILLAAN TAMPEREELLA JA HELSINGISSÄ

Miten ihmismieltä hallitaan? Voiko ajatuksia lukea?

Club Harhassa mahdoton muuttuu mahdolliseksi.

Club Harha on Suomen menestynein taikuriklubi, ei ilmapalloeläimiä vaan täysin aikusille suunnattua viihdettä.

Club Harha on suggestioita, hypnoosia, psykologiaa, komediaa ja Suomen parhaita taikatemppuja.

Olemme kollegani Johannes Malkamäen kanssa pyörittäneetSuomen ensimmäistä, alkuperäistä ja yhä parasta taikuriklubia jo neljättä vuotta. Club Harhan taival alkoi Ravintola Kaijakan piskuisesta kabinetista, jossa meitä ennen oli esiintynyt mm. mies-strippareita.  Yleisömäärän kasvaessa pikkuhuoneesta siirryttiin Kaijakan isompiin tiloihin sekä ala- että yläkerrassa.

Ettei homma alkaisi kyllästyttää, siirsimme Club Harhan Ravintola Teerenpeliin, jossa loistava standup-tyyppinen kellaritila. Ensimmäisessä Teerenpelin Club Harhassa yleisö jonotti kellarista yläkertaan ja ulos saakka jo puoli tuntia ennen ovien avaamista. Tästä viisastuneena aloimme myydä ennakkolippuja.

Asun itse Tampereen Kalevassa ja olen ilolla seurannut alueen kehitystä myös baaririntamalla. Kalevassa ei ole enää pelkkiä lähiöpubeja, vaan nykyisin täältä löytyy tasokkaat Public House Huurre ja Gastropub Kaleva, joissa molemmissa hyvää ruokaa ja vaikuttava olutvalikoima.

Huurteessa yhden keikan jo heitinkin ja tykkäsin paikasta kovasti myös esiintymisen kannalta. Tästä seurasi ajatus, että olisi hauska heittää myös Club Harha goes Kaleva-setti Huurteessa, myyväthän he tehokkasti myös oluitani! Idea sai kannatusta ja iltama toteutuu 24.10.2015. Vapaa pääsy, tervetuloa!

Olemme Johanneksen kanssa jo pitkään miettineet myös Club Harhan järjestämistä Helsingissä. Olemme hiukan tutkineet paikkatarjontaa ja miettineet, mikä voisi olla sopivan kiinnostava paikka Club Harhalle.

 

Ravintola Kellohalli Teurastamolla

Kun Ravintola Kellohallin Sami otti yhteyttä ja heitti ehdotusta Club Harhasta Helsingissä, ei asiaa tarvinnut liiemmin miettiä. Kellohalli on upea, teollinen ja tyylikäs paikka jossa meidän tarkoituksiin toimiva tila ja tekniikka. Kellohallissa on myös erittäin tasokasta ruokaa ja monipuolinen juomavalikoima. Voin lämpimästi suositella esimerkiksi Helsinki Distilling Companyn lonkeroa, todella maukasta. Valikoima tulee myös laajenemaan  omalla olutmerkilläni, kunSideshow Breweryn Surfing Dog IPA ja Reggae Dog Golden Ale tulevat tarjontaa rikastuttamaan. Teurastamon alueella toimii myös Radio Helsinki, jonka kautta saamme apua markkinointiin. Huikeaa, odotamme innolla!

Sovitut päivämäärät ovat 28.10., (jolloin meidän lisäksi esiintymässä äänimestari/koomikko Rudi Rok!) 18.11. ja 2.12. Liput myy ennakkoon Tiketti, linkkiä lisäilen tänne jahka liput tulevat myyntiin.

Tampereella Club Harha jatkuu 3.10, jolloin meidän lisäksi esiintymässä Suomen kovin korttimaakari Miika Pelkonen (FISM European Champion of Card Magic 2011). Tätä ei kannata missata.

Club Harhan pikkujoulut Tampereen Teerenpelissä 19.12, jolloin luvassa jotain hyvinkin spessua ja jouluista.

/ Jose Ahonen, www.mielentaikuutta.com

16.5.2015 - Markus Tervo, Sakari Wilenius, Jose Ahonen, Johannes Malkamäki

Kevään viimeisessä Club Harhassa teitä hämmästyttävät isäntien Josen ja Johanneksen lisäksi nuoret ja lahjakkaat taikurit Sakari Wilenius sekä Markus Tervo. 

Sakari Wilenius on voittanut 18-vuotiaiden lähitaikuuden SM-kultaa ja Markus Tervo puolestaan alle 18-vuotiaiden lava- ja lähitaikuuden SM-kultaa sekä hopeaa Pohjoismaiden lähitaikuudesta. Nämä nuoret herrat harhauttavat yleisöä lavataikuuden lisäksi myös lähitaikuudella.

Liput 12€, kanta-asiakasavaimenperällä 10€. Ovet klo 19, showtime klo 20. Liput tulevat ennakkomyyntiin ravintolaan 11.5.

https://www.facebook.com/events/1567208070233880/

28.2.2015 JP Pirinen, Jose Ahonen, Johannes Malkamäki, Harald & Hermann

Club Harha on taikurivetoista poikkitaiteellista viihdettä aikuisille. Tamperelaiset taikuri-mentalistit Jose Ahonen ja Johannes Malkamäki ovat johtaneet yleisöään Harhaan jo kolme vuotta. Klubi, joka tarjoaa tähtiä kerran kuussa, nostaa vääjäämättä arjen yläpuolelle.

Isäntien lisäksi Club Harhassa nähdään koomikkotaikuri JP Pirinen

Lippuluukku auki klo 19. Showt 20-22. Liput 12€, kanta-asiakas avaimenperällä 10€. Liput tulevat myös ennakkomyyntiin ravintolaan 16.2.

https://www.facebook.com/events/1531578107094894

11.7.2014 - Pete Poskiparta, Jose & Johannes, Riku Pajari, Sampsa Simpanen

Heinäkuun Club Harha tuo lavalle jälleen kerran tiukan kattauksen kotimaista taikuutta, mentalismia ja komiikkaa kun lavalle astelevat Taikurit Pete Poskiparta, Riku Pajari, Jose Ahonen ja Johannes Malkamäki, sekä huikea koomikkopappi Sampsa Simpanen.

Pete Poskiparta kuuluu Suomen ehdottomaan eliittiin taikuudeen ja esiintymiskokemuksen saralla. Tämä mies on tuttu mm. Suomen Big Brotherin vieraana, Noora Karma Showsta, sekä hänen omista ohjelmistaan Radio Suomi Popilla ja IS-TV:ssä. Poskiparta on esiintynyt ympäri maailmaa mukaan lukien Las Vegas!

Lisäksi mieltänne hämmentävät ja hämmästyttävät taikurit Riku Pajari, Johannes Malkamäki, sekä tietenkin Youtube-sensaatio Koirataikuri Jose Ahonen!

Jose & Johannekselta luvassa vatsastapuhumis-show "Harald & Hermanni" sekä miesten uusi mentalisminumero, joka takuuvarmasti pudottaa leukoja tatamiin.

Illan huumoripläjäyksestä vastaa huiken hauska Koomikkopappi Sampsa Simpanen! 

Liput tapahtumaan 7€ (sis. eteispalvelumaksun). Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 5€. Showtime kello 21:00 ja Ikäraja K-18.

http://www.mentalisti.fi/
http://www.sampsasimpanen.fi/
https://www.facebook.com/taikuririkupajari
http://www.clubharha.info/

JULKAISUT

6.6.2014 - Keke Pulliainen, MotoriikkaMiikka

MotoriikkaMiikka

Club Harha palaa Kaijakan remontin jälkeen entistä ehompana! Tilana uusi Yöbaarin puoli, jossa enemmän tilaa, isompi lava, paremmat sohvat, parempi äänentoisto ja baaritiskillä ilmainen Duck Hunt!

Tällä kertaa Club Harhan esiintyjinä ovat Keke Pulliainen, MotoriikkaMiikka, Jose Ahonen ja Johannes Malkamäki.

Keke Pulliainen

Showtime klo 21.00 alkaen. Liput 10 eur / opiskelijat & työttömät 7 eur.

Kaijakka remontissa - palaamme 25.4.

Kaijakan pojat tekevät ravintolan yläkerrassa omia taikojaan. Striptease katoaa, ja tilalle tulee tyylikäs yökerho ja esiintymislava. Sekä hirveästi muuta jännää, joka paljastuu avajaisissa. Kaijakan yläkerran avajaiset siis 25.4., jossa esiintyvät ainakin Jose Ahonen, Johannes Malkamäki, Koomikkomuusikko Ville Saarenketo sekä Harald & Hermanni.

Club Harha palaa toukokuun alusta sitten entistä ehompana ja isompana uudistetussa tilassa. Taikuutta, sideshowta, burleskia, komiikkaa, mentalismia, hypnoosia sekä muuta vinksahtanutta viihdettä jota harvemmin muualla näkee.

Lisätietoja seuraa myöhemmin!

/ Jose